Fler storformatsskrivare från Canon

Fler storformatsskrivare från Canon

Publicerad
2018-02-19
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Arkitektkopia märker av ett ökat behov av färgutskrifter och köper in fler storformatsskrivare från Canon; en Colorwave 910 och tre Colorwave 700.

– Förra året investerade vi i storformatsskrivarna Colorwave 500 och 910. Nu stärker vi vår maskinpark ytterligare och får bl a en helt uppdaterad ritningsplattform, säger Lennart Gabrielsson, produktionschef på Arkitektkopia.

– Volymerna har gått upp rejält och nu kan vi möta det behovet. Vi får också ökade möjligheter att skriva ut expomaterial till mässor och annan marknadsföring, säger Gunnar Duintjer, VD på Arkitektkopia.
– Vi har ett stort behov av att kunna erbjuda korta leveranstider och ännu högre leveranssäkerhet. Det får vi nu, inte minst med 910-skrivarna som är extremt snabba. Dessutom har vi nu storformatsskrivare spridda och uppkopplade i hela landet.

Arkitektkopia är ett rikstäckande serviceföretag i den grafiska branschen, med affärsidé att tillhandahålla enkla och värdeskapande lösningar för kunderna. Företaget omsätter drygt 300 miljoner kronor och har ca 300 medarbetare fördelade på 28 anläggningar i Sverige.