Nytt avtal i Elitserien

Nytt avtal i Elitserien

Publicerad
2022-12-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Profilåterförsäljarna på Voky blir nu exklusiv leverantör och guldpartner till ishockeyklubben Färjestad BK.
Enligt det fleråriga avtalet ska Voky ansvara för försäljningen av merchandise, profilprodukter och evenemangsprofilering.

– Det känns fantastiskt roligt, att vi nu stärker samarbetet med Färjestad, säger Robin Bornhav, sportansvarig på Voky.
– Sedan många år tillbaka har vi levererat flera produkter och nu ger vi oss in med full kraft, för att hjälpa Färjestad att öka sin affär och bli ännu starkare.

Från Färjestads sida, uttrycker man att de ser fram emot att utveckla affären inom merchandise. Båda parter ser möjligheter för hur man ska utveckla bl a e-handeln hos ishockeyklubben.

– Vi är väldigt glada över att ha landat ett framgångsrikt partnerskap med Voky och ser fram emot, att utveckla vår affär inom merchandise, säger Helén Högberg, kommersiell chef på Färjestad BK.
– Voky har en bred och djup kunskap om profilprodukter, sortimentstyrning och kommer vara en viktig partner, för att fortsätta utveckla vår e-handel.

Vidare uttrycker Adam Zollner, VD på Voky, att man ser det nya samarbetet som ett geografiskt bra avtal, då man öppnar för att bredda sig i regionen runt Karlstad.

Voky har huvudkontoret i Linköping, varifrån man distribuerar alla leveranser, tillhandahåller flera kunders profillager samt har ett tryckeri, utrustat med fem transferpressar, fyra brodyrmaskiner och ett par plottermaskiner.
Totalt uppgår den interna kapaciteten till 1 000 produkter per dag.