Big Image har ny VD

Big Image har ny VD

Publicerad
2017-04-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

I december i fjol tillträdde Rickard Eskilsson som ny VD för Big Image System AB. Rickard har arbetat som produktchef hos företaget sedan 2008 och innan dess var han logistikchef på Flextronics i Polen.

– Det känns mycket roligt att Rickard Eskilsson tar över VD-posten. Han har länge varit hos oss som produktchef och har därmed erfarenhet av hela företaget och är genom det en stor tillgång i vår framtida utveckling.
– Han kommer att förvalta den Big Image-anda som vi har och värnar mycket om, säger Johanna Schäfer, ägare och styrelseledamot hos Big Image.

Eskilssons fokus kommer ligga på produkt- och tjänsteutveckling samt innovation utefter dagens behov och trender på marknaden, både nationellt och internationellt.

– Det ska bli otroligt spännande framöver, då utmaningen ligger i att erbjuda unika produkter och lösningar under korta ledtider till rätt kvalitet och pris. Dels genom investeringar i ny utrustning och system men även att investera i ökad kompetens och att föra Big Image-andan vidare, ännu starkare, säger Rickard.