Voky nyanställer   Tobias Henriksson

Voky nyanställer

Publicerad
2022-12-09
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

I mitten av augusti fick den Linköpingsbaserade återförsäljaren Voky, sällskap av en ny säljare i teamet. Detta då Tobias Henriksson kommer in, med helt nya ögon, i branschen för produktmedia.

Han är stationerad på Vokys filialkontor i Göteborg och har tidigare arbetat, som bl a bilförsäljare, säljchef på Holmgrens Bil och inom finansbranschen.

– Jag har varit säljare i väldigt många år, men när jag upptäckte profilbranschen, kände jag att detta var något nytt och spännande, förklarar Tobias Henriksson.
– Det handlar inte bara om en produkt till ett företag. Det finns verkligen tusentals olika produkter, som kan passa flera olika företag. Det här känns superkul.

Flera ansikten
Förutom ovannämnda Tobias Henriksson, började Tina Lidén samtidigt. Även hon på filialen i Göteborg. I sin nya roll som Account Manager, kommer hennes erfarenhet från branschen till stor nytta. Tina Lidén har varit verksam sedan 1990 och kommer senast från återförsäljaren Wackes.

– Jag älskar verkligen branschen och att den ständigt förändras, med nya tekniker på tillverkning av produkter, material och hela hållbarhetsbiten, som tagit ett stort grepp hos både tillverkare och återförsäljare, säger Tina Lidén.

Under drygt 4,5 år drev Tina Lidén även ett eget företag i profilbranschen; TicTac Design & Promotion AB. Totalt är man numera över 100 personer, som arbetar i organisationen, som även innefattar systerbolaget Nordic Souvenir.