Förvärvar för utökat sortiment   Daniel Pettersson och Magnus Lundgren

Förvärvar för utökat sortiment

Publicerad
2022-12-13
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Den 1 oktober gick det slutligen igenom; Ni Solutions förvärv av Uniprint AB. Det innebär med andra ord, att sortimentet nu utökas ytterligare, med etikettskrivare, UV-printers samt en mängd andra specialskrivare.

I samband med förvärvet, följer även Daniel Pettersson, som har drivit Uniprint sedan 2013, med till Ni Solutions. Hans nya roll är Key Account Manager och produktansvarig, för alla produkter som tidigare såldes av Uniprint.

– Vi är mycket glada att bredda vårt sortiment, med Uniprints produkter och bli en ännu mer komplett partner, för alla som vill producera utskrifter i alla dess former, säger Magnus Lundgren, försäljningschef på Ni Solutions.
– Vi är också mycket glada, för att Daniel börjar hos oss med sin gedigna kunskap och erfarenhet. Daniel utgår dessutom från Ängelholmstrakten, så vi kommer få ytterligare ökad närvaro söderut i Sverige.

Bland produkterna som Uniprint tar med sig, finns exempelvis DTG- och DTF-skrivare från Roland DG, Epson och Polyprint.

– Vi är övertygade, om att detta är en bra lösning och att våra kunder och deras produktionslösningar, kommer att vara i trygga händer hos oss, konstaterar Magnus Lundgren.
– Vi kommer nu att satsa vidare, i Ni Solutions regi, för att utöka vårt erbjudande med ännu fler spännande lösningar. Jag ser fram mot den resan. Det första vi gjorde tillsammans, var att ställa ut på Scanpack i oktober.

.