Förlänger fem år till   Nina Dano, Jamina Roberts och Jenny Carlson (foto: Liun Raid)

Förlänger fem år till

Publicerad
2022-12-20
Skribent
Redaktionen

Nu har det svenska handbollslandslaget och Craft kommit överens, om att deras samarbete ska fortgå till 2028. Samarbetet om att leverera kläder till landslaget, tog sin ursprungliga form redan 2019.

Avtalet omfattar herr-, dam- och ungdomslandslagen, samt både inom- och utomhus beachhandboll. Här ska man förse dem med matchställ, träningskläder, underställ samt plagg för uppvärmning och återhämtning.

– Vi har haft ett mycket bra samarbete med handbollslandslaget och det känns roligt, att vi nu kan fortsätta bidra till utvecklingen av svensk handboll, säger Stefan Persson, VD på Craft.
– Handbollslandslaget är ett av de mest jämställda landslag, vilket synkar perfekt med vårt varumärke. Det ska bli spännande, att fortsätta vara en del av denna nationella publiksport.

– Vi är nöjda med åren som varit och ser fram emot ännu större framgångar under de kommande åren.

Matchtröja och träningströja (foto: Craft)

Det var det svenska damlandslaget, som var först ut med att spela i säsongens nya matchtröja från Craft, som är mer gul, har fler mönster och en Sverigekarta. Inför säsongen 2022/2023 har Craft dessutom försett svenska domare med matchkläder.