Team Workwear växer i Norrbotten

Team Workwear växer i Norrbotten

Publicerad
2022-11-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Butikskedjan Team Workwear har nu under hösten fått tre nya medlemmar och stärker därför upp rejält i Norrbotten.

Det är Eriksson Center i Gällivare, Team Sportia i Boden och Arbetarn i Piteå som nu ansluter sig till Team Workwear.

– Vi har saknat butiker i Norrbotten och med tanke den enorma tillväxt som nu sker i regionen, så känns det extra bra med dessa tre tillskott i medlemsledet, säger Per Spett, kedjeledare på Team Workwear

– Vår strategi är att rekrytera och växa med passande medlemsbutiker på strategiskt valda platser.

Team Workwears intåg i Norrbotten inledes redan under slutet av förra året då PD Art, med butiker i Kalix och Luleå, anslöts till kedjan.

  • Eriksson center satsar på arbetskläder
    Företaget startades redan 1955 och har huserat i nuvarande lokaler sedan 90-talet. Utbudet har varit brett med alltifrån hemelektronik till sport, jakt och yrkeskläder. Den anrika butiken genomgår nu en omstrukturering som bland annat kommer innebära att man inom kort och framgent kommer att satsa än mer på yrkeskläder. Man ser en stor potential i att ta en tydligare position för att kunna bli ännu starkare inom detta segment.

 

  • Team Sportia Boden utökar inom yrkeskläder
    För snart tre år sedan utökade butiken sitt sortiment och skapade en avdelning för yrkeskläder och personligt skydd. Likt Eriksson Center ser Team Sportia Boden nu stora möjligheter att växa ytterligare inom segmentet. Och som medlemmar i Team Workwear anser butiken att de kommer få ännu bättre möjligheter att vässa sitt kunderbjudande och på ett bra och tydligt sätt kunna ta en starkare position på marknaden.

 

  • Arbetarn – nystartad yrkesbutik i Piteå
    Arbetarn är en nystartad butik och verksamheten drog i gång i april 2022. Bakom satsningen står ett kompetent och drivet team som på den korta tiden sedan öppning har fått en flygande start. Butiken, som är belägen i Öjebyn strax utanför Piteå, är en renodlad yrkesklädesbutik. Service är ledstjärnan och kundnöjdhet är målet. Man jobbar alltid efter att hitta de bästa lösningarna anpassade för respektive kund och deras verksamhet.

.