Erbjuder nu skräddarsydd systemutveckling   Daniel Theliander, ACG Devs

Erbjuder nu skräddarsydd systemutveckling

Publicerad
2022-11-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

ACG Gruppen har under året tagit steget, till att erbjuda systemutveckling till externa kunder, via dotterbolaget ACG Devs AB. Det är ett nytt konsultbolag, som erbjuder programmeringslösningar och integrationer till olika system.

År 2020 togs ett initiativ, med målet var att samordna all systemutveckling i koncernen, under samma avdelning. Man insåg dock snabbt, att den typen av lösningar och den kompetens man hade inom systemutveckling, skulle kunna erbjudas till branschkollegor och kunder.

– Vi har sett hur våra utvecklare, har arbetat fram säkra och stabila lösningar till de olika dotterbolagen vi har i ACG Gruppen, säger Daniel Theliander, VD på ACG Devs.
– Den stora förändringen för oss blir att vi nu erbjuder våra tjänster utanför koncernen. Arbetssättet kommer inte förändras, då vi redan arbetar som konsulter idag.

Daniel Theliander menar, att precis som de skräddarsydda lösningar som levererats till exempelvis ACG Accent, ACG Pulse och Eskils tryckeri, nu erbjuds på ett bredare sätt. Både innan- och utanför branschen.

Totalt är det nu 10 anställda på bolaget, som på ett långsiktigt och kundnära sätt, vill erbjuda sin kunskap inom systemutveckling till branschen. Ett system som Daniel Theliander själv har varit med och utvecklat, är bl aBrandie; ett design- och ordersystem för transferproduktion hos ACG Accent.

Läs reportaget vi skrev om ACG Accent och Brandie, via denna länk;

https://screen-marknaden.se/2019/02/den-digitala-resan/