Får ansvaret för ny etikettpress   Christian Kjellberg, Thomas Ejdemyr, Maria Westlind och Peter Wallen (foto: Bobst)

Får ansvaret för ny etikettpress

Publicerad
2022-10-20
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Det Bjuvbaserade bolaget Tec AB, som är auktoriserad återförsäljare för skrivarna från Bobst, har nu fått ansvaret för tillverkarens senaste etikettpressar.

Det handlar om nya 340 och 510 i Digital Master-serien, vilka kombinerar flexografiskt och inkjet tryck.

– Digital Master-serien visar verkligen att Bobst är hängivet, att forma framtiden för etikettproduktion. Vi på Tec AB är glada över att få vara en del av företagets framtidsvision för förpackningsbranschen, säger Thomas Ejdemyr på Tec AB.

Både 340 och 510 kan printa 100 m per minut i full upplösning; 1 200 dpi, i antingen fyra eller sex färger + vitt. Den enda skillnaden är printbredden, antingen 340 mm eller 510 mm. Här erbjuds antingen endast en skrivare, eller den tillsammans med moduler för efterbehandling och skärning. Tec AB är återförsäljare för både Sverige och Norge. Till sin hjälp, arbetar man ihop med danska BGS Logistic, som sköter service av maskinerna.