Två nyckelroller tillsätts   Moddy Andersson och Joakim Rutgersson

Två nyckelroller tillsätts

Publicerad
2022-09-30
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Sedan den 15 augusti har Spandex Sverige två nya ansikten på plats.

Först och främst har Joakim Rutgersson klivit på som ny VD, efter nästan 4 år som global sälj- och marknadschef på Paxport Group. I grunden är han utbildad marknadsekonom och har tidigare arbetat på företag som bl a Arkitektkopia, Konica Minolta och Xerox.

– Det är kul att vara tillbaka i branschen och i ett tillväxtföretag, med en lång gedigen historia. Tillsammans med alla duktiga människor på Spandex, kan vi göra något väldigt bra, säger Joakim Rutgersson.
– Jag ser en styrka, med att Spandex finns i så många länder och att man nu fokuserar mer på att inspirera kunderna. Det finns goda tillväxtmöjligheter och jag ser verkligen fram emot den här nya utmaningen.

Logistikchef är en ny tjänst hos Spandex och det är Moddy Andersson som tillträtt i den rollen. Han kommer senast från en arbete inom produktionsplanering på Rusta och har dessförinnan arbetat med liknande uppgifter på Astra Zeneca och Stockholmståg. I grunden har Moddy Andersson en högskoleingenjörsutbildning från KTH.

– Det är viktigt med teamkänsla och att man har kul på jobbet, med det kommer mycket på köpet. Det jag alltid har arbetat med och som ligger mig extra varmt om hjärtat, är bl a förståelse för olika roller från andra funktioner, hyllvärmare, enkelhet, standardisera, processer och proaktivitet, säger Moddy Andersson.

Spandex Sverige har kontor och lager i både Stockholm och i Laholm, med drygt 50-talet anställda.