Sponsrar affärsnätverket i AIK Hockey   Daniel Örlund

Sponsrar affärsnätverket i AIK Hockey

Publicerad
2022-09-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Nätverkande viktigt, för att fortsätta göra bra affärer och träffa fler potentiella kunder. Sedan en tid tillbaka har M.E Produkter, profilföretaget med bas i Skogås, utanför Stockholm, haft ett samarbete med affärsnätverket inom AIK Hockey.
Nu kliver man på som fullfjädrade sponsorer, för att både utveckla och bygga upp nätverket och skapa synergieffekter.

– Det här kommer bli superbra och framför allt kommer vi vara delaktiga när det kommer till tryck, exponeringsmaterial och skyltning, säger Daniel Örlund, delägare och säljare på M.E Produkter.
– Under sommaren har vi väldigt mycket i produktionen och eftersom att hockeysäsongen börjar efter, passar det här väldigt bra. Då har vi tid att stötta dem med råd och kan trycka matchpokaler, priser eller deras 50/50-lotter.

Den nämnda lotten säljs på samtliga matcher, där hälften av insatsen går till en ensam vinnare och resten av intäkterna går till laget. Det är ett enkelt sätt att sponsra sitt favoritlag, samtidigt som man själv kan vinna en hacka.
Partnerskapet mellan M.E Produkter och AIK Hockey ses som ett långsiktigt samarbete och man tror att det blir gynnsamt för båda parter.