Om folk och rövare från Palthammar …

Om folk och rövare från Palthammar …

Publicerad
2022-09-08
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Hans bakgrund är bl a 30 år som egenföretagare med företag som Serigrafen AB och sedermera Grafiktryckarna AB; bägge på Sågvägen i Åkersberga. Efter åren som företagare blev han mellan 1998-2002 kommunstyrelsens ordförande i Österåkers kommun, norr om Stockholm, för (M) och sedan ansvarig för kommunens näringslivskontor under 4 års tid. Idag är han politiskt aktiv i Rosslagspartiet.
Det handlar om den, i screentryckarkretsar, legendariska profilen Björn Mollin, som också vid ett flertal tillfällen medverkat i Screen&Marknaden. Nu har han kommit ut med en bok; på 136 sidor, med kåserier och historier från hans uppväxttid i Segeltorp eller Palthammar i folkmun och från tillvaron i Österåker.

– Det är intressanta och humoristiska händelser om spännande personer, som jag snubblat över genom åren, säger Björn Mollin.
– Det är 130 kåserier och historier om unika original, som gett mig oförglömliga minnen.

Boken finns i en begränsad upplaga och kostar 150 kr inkl frakt, som kan swishas till författaren på 0702210414, för att täcka tryck- och fraktkostnader.