Nytt koncept för läsk   (foto: Coca Cola)

Nytt koncept för läsk

Publicerad
2022-09-19
Skribent
Redaktionen

Under sommaren lanserades ett unikt dryckeskoncept för läsk, i fler av Sveriges OKQ8-butiker. Coca-Cola i Sverige anammade lite från take away-kaffe och slängde in en egen komponent, som gjorde det unika.
Det fungerar nämligen som så, att kunderna köper en återanvändningsbar dryckesbehållare, som man sedan fyller på vid en dryckesautomat. Här kan man välja enskilda smaker, eller blanda en egen mix.

– Vi vet att dagens konsumenter gör allt mer medvetna val och att hållbarhet blir allt viktigare. Vi är därför glada att en så stor aktör som OKQ8, nu satsar på en förpackningslösning som möjliggör att vår dryck kan konsumeras så hållbart som möjligt, säger Lisa Wahlström på Coca-Cola i Sverige.

Totalt uppger företaget, att upp till 60 olika smakkombinationer finns att tillgå.