Ny koncern siktar högt   Bild på motorcykel hos ClaBris i Mjölby

Ny koncern siktar högt

Publicerad
2022-09-15
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Inom kedjan 4Sign satsar man stort, när 7 av filialerna går ihop och bildar en egen koncern.

Det innebär, att den nya koncernen blir en av de största aktörerna i branschen, med en total omsättning på 100 miljoner kronor. Totalt omfattar 4Sign-kedjan 14 filialer och av dessa är det medlemsbolagen i Bollnäs, Gävle, Helsingborg, Luleå, Mjölby, Skellefteå och Trollhättan, som bildar den nya koncernen den 1 september.

– Det är ett omfattande arbete, som görs inom organisationen och det kommer leda till, ett ännu bättre kunderbjudande, högre servicenivå och en starkare position i branschen, säger Robert Pettersson Hillman, ägare av 4Sign i Gävle och Bollnäs.
– Vi ser extremt positivt på de kommande åren för hela 4Sign-kedjan.

Satsningen görs, då man tror att det kommer gynna kedjan som helhet, med bättre stödfunktioner, resurser och verktyg på både lokal och nordisk nivå.