Ny delägare till Noll33   Mats Crona, Sofia Crona, David Jacobsson, Jan Veres och Peter Veres

Ny delägare till Noll33

Publicerad
2022-09-09
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Brover Group, främst kända för att äga tryckerikedjan JustNu, har gått in som majoritetsägare i textiltryckeriet Noll33; med produktion och kontor i Borås och ett dotterbolag i Stockholm.
Noll33, som grundades av Mats och Sofia Crona, har varit verksamt i Borås sedan 2007. Verksamheten i Stockholm tillkom, efter att man förvärvade Oremic Reklamtryck i december 2020. Tillsammans omsätter verksamheterna ca 35 miljoner kronor och har 30 medarbetare.

– Noll33 har haft en väldigt fin tillväxt de senaste åren. De har bl a utsetts till DI Gasell och under covid-åren har tillväxtresan bara fortsatt, säger Peter Veres, styrelseordförande på Brover Group.
– Vi är därför glada över att ha gjort den här affären och ser fram emot, att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med grundarna.

Ny VD på plats
Sedan juni 2022 är det David Jacobsson, som är ny VD för Noll33 och kommer senast från tjänsten som CFO på Brover Group. Han ersatte då Mats Crona, som tidigare hade den rollen. Både Mats och Sofia Crona arbetar kvar på företaget i nyckelroller och är även fortsättningsvis minioritetsägare.

– Med Brover Group i vårt team kommer Noll33 kunna nå de mål och bli det företag, som vi alltid strävat efter, säger Mats Crona.
– Att ta in Brover Group som delägare känns helt rätt. Nu kan vi tillsammans påbörja nästa resa i bolagets utveckling; att bli ännu bättre, fortsätta vår tillväxtresa och bli ett riktigt stort företag.

Förutom JustNu, äger Brover Group 100% av e-handelsbolaget Calligraphen och 80% av onlinetryckeriet Printer.se.