Drömmer du om att bli författare?

Drömmer du om att bli författare?

Publicerad
2022-09-14
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Genom den nya print-on-demand-tjänsten Amazon Kindle Direct Publishing, från amazon.se, kan alla bli en publicerad författare.
Den nya tjänsten gör det nämligen möjligt, för alla oberoende och än så länge opublicerade, författare att ge ut sina titlar som fysiska böcker.

– Med Amazons print-on-demand-tjänst kan såväl etablerade författare, som skribenter med författardrömmar, nå miljontals läsare runt om i världen. Vi är glada över att kunna lansera detta på amazon.se, säger Gulfem Toyar, Sverigechef på Amazon.

Det går till som så, att varje enskild bok trycks separat efter respektive beställning från kund. Vilket då eliminerar risken för både stora överupplagor och att vissa böcker blir slutsålda. Amazon uppger, att tjänsten innebär, att författare behåller 60% av intäkterna per såld bok.