Voky växer och expanderar   Adam Zollner, Eva-Lis Gustavsson och Adam Yaseen

Voky växer och expanderar

Publicerad
2022-08-15
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

I början av sommaren, bara ett par månader efter namnbytet, växte profilföretaget Voky ännu mer. Det senaste tillskottet är återförsäljaren Goodwill i Tranås AB, som grundades av Eva-Lis Gustavsson år 2003.
Efter snart 20 år med företaget kände hon dock att det är dags att gå vidare och gå i pension.

– Det är med varm hand som jag lämnar över mina kunder till Voky och deras proffsiga säljteam, säger Eva-Lis Gustavsson.
– Jag känner mig glad och stolt över att kunna erbjuda mina kunder en så skicklig, erfaren och serviceinriktad partner. Hos Voky vet jag att de kommer få den hjälp och support, som de behöver.

På Voky såg man fram emot att välkomna de nya kunderna med öppna armar

– Vi hälsar Goodwills kunder varmt välkomna till oss. Tack vare digitala lösningar i framkant har vi möjlighet att erbjuda dem en personlig, effektiv och smidig upplevelse, helt skräddarsydd utifrån deras behov och önskemål, säger Adam Zollner, VD på Voky.
– Vi har inhouse-produktion av både tryck och brodyr och är stolta över att kunna erbjuda ett unikt produktutbud, med snabba leveranser.

– Dessutom får de nya kunderna fördelen, att de kan beställa arbetskläder, exponeringsmaterial och personligt skydd, direkt från oss. Vilket de tidigare hade behövt ytterligare en partner för.

Förvärvet slutställdes den 11 maj.