Snart kommer premiären   bild från Nordic Profile Fair hösten 2019

Snart kommer premiären

Publicerad
2022-08-01
Skribent
Redaktionen

Som vanligt arrangeras promotionbranschens mässa Nordic Profile Fair vecka 33, den 17-18 augusti, av PWA och Elmiamässan.

Denna gång blir det däremot lite annat, då man kör Nordic Profile Fair Hybrid; en kombination av fysiskt på Elmiamässan och digitalt på webbplattformen; Onlinemassan.com. Redan i maj, drygt 3 månader innan mässan, kunde PWA meddela att C-hallen på Elmiamässan var så gott som fullbokad med utställare. Drygt 90 leverantörer hade då redan bestämt sig.

Nytt upplägg

Förutom det nya med kombinationen av fysiskt och digitalt, har arrangörerna bestämt sig för ett nytt upplägg. Här utlovar man reportage och live-inslag, fast vad det innebär mer konkret är inget man har gått ut med. Givetvis blir det även en branschfest under den första kvällen, den 17 augusti, med middag och liveband.