Motordrivna lösningar   Per Wendel och David Ogenvall på Rollsroller

Motordrivna lösningar

Publicerad
2022-08-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Reportage

Innovatörerna på det Karlstadsbaserade företaget Rollsroller visar, att de verkligen ligger i framkant i utvecklingen av monteringsbord.

På mässan ställde man dessutom ut med båda varumärkena; Rollsroller och Roll-X.

– Vi vill visa, att vi har lamineringsbord för allas olika behov och plånböcker. Såväl instegsmaskiner, som de i premiumsegmentet, säger Christian Ogenvall, VD på Rollsroller.
– Fast vår kanske största och senaste nyhet, är den nya, motoriserade glidbommen vi lanserar här på mässan.

Det Christian syftar till, är den nya glidbommen som, enligt honom själv, är perfekt när man laminerar.

– Man får en kontrollerad och säker applicering av laminat och folie. Det bästa är att lösningen är eftermonterbar, på alla våra monteringsbord inom Rollsroller Regular och Premium, fortsätter Christian Ogenvall.

Christian Ogenvall

Ständig utveckling
Det är just den här typen av lösningar, som gör att företaget sticker ut från konkurrensen, av alla andra tillverkare av monteringsbord.

– Det var vi, som först tog fram tekniken och lösningen, som monteringsbord är. Våra kunder vet, att våra maskiner är av högsta kvalitet och håller i många år, konstaterar Christian Ogenvall.

Samtidigt som Europa, Nordamerika och ett antal länder i Asien och Oceanien är deras främsta marknader, är arbetet i full gång, med att etablera sig på nya marknader. Lägg till det faktum, att företaget investerar mycket i produktutveckling just nu, vilket innebär att branschen inom den närmaste tiden, kommer se fler, nya, spännande produkter från Rollsroller.

Text/foto – Elmer Törnquist