Expanderar med ny yrkesbutik   Marcus Persson och lokalen där yrkesbutiken ska ligga

Expanderar med ny yrkesbutik

Publicerad
2022-08-02
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Till hösten får Promotionhuset i Norrköping en ny filial i grannkommunen Finspång, i och med att företaget öppnar en yrkesbutik i tätorten.

Idag finns det inte någon specialiserad butik för ändamålet, vilket ger goda förutsättningar att kunna bearbeta marknaden. Finspång är känt för att vara en stark industriort, speciellt med tanke på att företag, som exempelvis Gränges, Siemens och Hydro, finns etablerade här.
Dessutom är det totala upptagningsområdet ca 22 000 invånare, vilket ökar förutsättningarna för en lyckad satsning.

– Vi har redan många kunder i Finspång, vad gäller profilkläder, produktmedia och företagsgåvor. Om vi även öppnar en första yrkesbutik där, tror vi, med vår servicegrad och vårt engagemang, att det kan tillföra marknaden något riktigt bra, säger Stefan Forss, VD på Promotionhuset.

En dröm blir verklighet
Totalt sett mäter den nya lokalen 300 kvm, uppdelat på två lika stora plan. Störst fokus kommer ligga på yrkeskläder, men självklart kommer även profilkläder, produktmedia och gåvor att presenteras.
Den som leder satsningen är delägaren, tillika Finspångsonen, Marcus Persson.

– Det är lite av en dröm man har haft, att kunna öppna något i Finspång och det känns spännande, att det snart ska bli verklighet, berättar Marcus Persson.

Relationer och nätverk är redan på plats, nu gäller det bara att få ut budskapet om, att det äntligen öppnar en dedikerad yrkesbutik i Finspång.