Slog förväntningarna med råge

Slog förväntningarna med råge

Publicerad
2022-06-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Reportage

När gänget på Ni Solutions började planera för mässan, hade de kanske inte räknat med den succé som Sign&Print Scandinavia skulle ge.

Text/foto – Elmer Törnquist

Totalt sett hade man sex säljare och produktspecialister på plats i montern.

– Jag måste dock säga det, att det har varit ett enormt intresse från besökarna hela tiden, förklarar Peter Lofthag, produktchef Epson på Ni Solutions
– Visst, det är inte det ett sådant enormt tryck av besökare som vi först trodde. Däremot är rätt typ av folk här. De som vill investera och bli ett vassare företag. Det finns ett uppdämt behov i branschen och det var verkligen tur, att vi tog med all den kapacitet vi hade.

Det som presenterades i montern var såväl skrivare och plotterskärare, som appliceringsbord och olika mjukvarulösningar. Exempelvis fanns Epson-skrivarna R5000 och SC80600, vilket bara det är givna framgångsrecept.

Epson SureColor S80600L

– Sedan har vi våra nya HP PageWide XL och HP Latex, som vi fick in i sortimentet i början av februari, fortsätter Peter Lofthag.
– Det är många som lockas av att kunna tycka vitt och med fjärde generationens bläck, är HP W800 en perfekt maskin.

Redan under första förmiddagen hade förväntningarna på vad mässan faktiskt skulle ge, slagits med råge. I samma takt som vi tar ett steg bakåt, är Peter redan igång och pratar med nästa intresserade besökare.