Lanserar färgstark kollektion

Lanserar färgstark kollektion

Publicerad
2022-06-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Nu har Coloreel och det danska modevarumärket Maxjenny lanserat en kollektion tillsammans, där man fokuserar på att vara färgstark.

Kollektionen innehåller ett urval av klänningar, där man broderat logotypen med avancerade gradienter, för att skapa en graffitieffekt. Det hade inte varit möjligt att åstadkomma denna typ av effekt med traditionell brodyrteknik. De nya klänningarna premiärvisades nyligen på Orange Country Fashion Week i USA.

– Det är väldigt inspirerande att se hur ett färgstarkt varumärke, som Maxjenny, utnyttjar de möjligheter, som vår teknologi ger modevarumärken och vill förbättra både kreativiteten och hållbarheten i brodyrer och logotyper, kommenterar Torbjörn Bäck, VD på Coloreel.

.