Skyltavtal med drivmedelsjätten   (foto: Preem)

Skyltavtal med drivmedelsjätten

Publicerad
2022-05-12
Skribent
Redaktionen

Efter en stor upphandling, skrev Preem ett 3-årsavtal med skyltleverantören Zone Systems.

Inom ramarna för avtalet handlar det om bl a leverans, montage och projektledning av skyltprodukter och skyltbudskap.

– Vi sökte en samarbetspartner, som dels kan vara rådgivande kring skyltning och kommunikation på våra stationer, dels leverera nya skyltlösningar, säger Helena Hammarström på Preem.
– Zone Systems visade på ett genomarbetat tänk kring olika lösningar och hur vi på bästa sätt kommunicerar på våra stationer. Det känns både tryggt och inspirerande att arbeta med dem framöver.

Behov av kommunikation
Zone Systems projektteam kommer, tillsammans med Preem, att analysera och kartlägga de framtida behoven av kommunikation. Det är något som ska mynna ut i ett nytt skylt-/konceptprogram, med förslag på nya lösningar om hur Preem bör tänka. Det gäller såväl placeringar av skyltarna, vilket syfte de har och vad de ska förmedla samt design.

– Det känns kul att vara igång med samarbetet med Preem. Vi är väldigt ödmjuka och tacksamma för det förtroende Preem visat oss, berättar Maria Tedestedt, Key Account Manager på Zone Systems
– Det är roligt att verkligen få hjälpa till med helheten från skylt-/konceptprogram till leverans och använda vår kunskap och erfarenhet vad gäller att driva skyltprojekt. Vi ser fram emot den fortsatta resan tillsammans.

Preem är ett svenskt petroleum- och drivmedelsföretag med över 700 stationer i både Sverige och Norge. Huruvida lösningarna från Zone Systems ska omfatta båda länderna vill man inte kommentera i nuläget.