Femte nya butiken   Foto från en Team Workwear-butik

Femte nya butiken

Publicerad
2021-11-10
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Affärsnytt

Senast i augusti anslöt sig Ekdahls Arbetskläder, en butik i Varberg, till den medlemsägda kedjan Team Workwear.
Det markerar även den totalt femte butiken i år, som valt att gå med i kedjan.

Ekdahls har jobbat med arbetskläder i över 60 år. Både med egen produktion och med andra välkända varumärken. Det är även ett familjeföretag, som idag drivs av tredje generationen, med Marcus Ekdahl i spetsen. Butiken i Varberg har varit öppen i 7 år och är inne i en expansiv fas, med en nyanställd säljare och ökad försäljning.

– Därav kändes det naturligt med detta steg, när frågan dök upp, kommenterar Marcus Ekdahl, VD på Ekdahls Arbetskläder.
– Tillsammans med Team Workwear kommer vi kunna fortsätta vår offensiva väg framåt i Varberg, både med gemensam marknadsföring och inköp.

– Vi är glada över att Ekdahls Arbetskläder, har valt att gå med i kedjan. Vi tror, att det kommer passa dem perfekt, då de i grunden drivs av samma vision och värderingar som oss; att vara nära sina kunder, för att kunna ge personlig service och utveckla smarta lösningar efter kundernas specifika behov, säger Per Spett, kedjeledare på Team Workwear.

Under året har, utöver Ekdahls Arbetskläder, även Hem och Hantverk i Karlskrona, Jerå Arbetsskydd i Broby, Kontorsteamet i Osby samt Total Skydd & Underhåll i Flen anslutits till kedjan.