Bergström är tillbaka   Björn Bergström

Bergström är tillbaka

Publicerad
2021-10-01
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Efter en längre tids time-out är Björn Bergström tillbaka i branschen igen och denna gång som nytillträdd Sverigechef för SPG; Scandinavian Print Group. Tjänsten tillträdde han nu i augusti.
Under sin time-out har han ändå varit verksam med olika branschrelaterade nätverk, bl a tillsammans med Ulf Sunnberg på Inkish och Exedrabridge. Många känner nog främst igen björn från de nästan 20 år han arbetade på Antalis; som produktchef för olika områden samt även försäljningschef.

– Det ska bli oerhört spännande och inspirerande att ta sig an denna uppgift och vara med på den tillväxtresa, som SPG gör. Satsningen innebär att vi kommer bli ett av de marknadsledande tryckerierna i Sverige, säger Björn Bergström.

På SPG kommer Björn främsta fokus ligga på att coacha och utveckla försäljningen. Dessutom ska han se till att allt fungerar smärtfritt i de olika teamen; EO Grafiska, E-Print, Östertälje Tryckeri och det senaste tillskottet i Scandinavian Print Group; Leanders Grafiska.