Ny leverantör till hela koncernen

Ny leverantör till hela koncernen

Publicerad
2021-02-04
Skribent
Redaktionen

Nu är det Norrtäljebaserade företaget Texstar systemleverantör till koncernen Kesko Sverige, vilket även omfattar dotterbolagen; K-Rauta, K-bygg, Onninen, Harjus, Gerdin&Persson samt Övik Låsteknik.
Inom ramarna för avtalet kommer Texstar leverera alla personalkläder till anställda inom Kesko Sverige-bolagen, detta via en ny webbshop. I lösningen kommer även beställningar på profil- och butiksmaterial kunna läggas, vilket då levereras av två externa leverantörer.

– Vi har tillsammans med Kesko dels hittat unika kollektioner för respektive dotterbolag som bygger på förädlade standardplagg, dels byggt beställningsportalen så att den även innefattar två externa produktkategorier, säger Mikael Andersson, försäljningschef på Texstar.
– Det medför samordningsfördelar och säkerställer snabba leveranser. Detta är ett kvitto på att vår långsiktiga satsning och utveckling kring förädling, e-commerce och systemleveranser vinner förtroende.

Det nya samarbetet är flerårigt och uppges betyda mycket för Norrtäljeföretaget.