Utbildar i visuell kommunikation   Arkivbild; Carl Granöö i bakgrunden.

Utbildar i visuell kommunikation

Publicerad
2020-11-17
Skribent
Redaktionen

Nu startar FocusNeo en helt ny videoserie, där man kraftsamlar för att utbilda inom visuell kommunikation. Här vill man visa på att det går att skapa miljöer som är inbjudande för alla, genom att använda taktil skyltning och smart design.

I första delen, i vad som kallas NEO Talks, talar Magnus Huusko, affärsområdeschef på Focus Neo, om det som kallas inkluderande wayfinding. Magnus går igenom fördelningen av ansvar, vad man måste tänka på gällande säkerhet, lagar och förordningar samt varför inkluderande wayfinding bör tas in tidigt i processen.

Inkluderande wayfinding handlar om att skapa fysiska miljöer som samtidigt är inkluderande för alla människor.

Följ nedanstående länk för att komma till första videon …
https://kunskap.focusneo.se/sv/neotalks/darfor-ska-du-planera-for-inkluderande-wayfinding