Tillskott i F-serien

Tillskott i F-serien

Publicerad
2020-11-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Utvecklad för små och nystartade företag, som trycker profil- och presentprodukter, lanserar Epson en ny liten sublimeringsskrivare i F-seren; SureColor SC-F100. Den uppges även tillgodose mindre textiltryckares behov vid personifierade produkter, som exempelvis kepsar, tygpåsar, förkläden, halsband och kuddar.
Bläckflaskorna rymmer totalt 140 ml och levererar bläck till de egna skrivhuvudena PrecisionCore MicroTFP PrecisionCore MicroTFP. Sublimeringsprintern tar lika mycket plats som en typisk A4-skrivare.

– Efter den mycket framgångsrika SC-F500, som lanserades 2019, är SC-F100 ett utmärkt nytt tillskott till Epsons färgsublimeringssortiment, kommenterar Richard Garp, försäljningsansvarig på Epson Sverige.
– Den kommer att ge fler företag möjlighet att expandera till den alltmer populära marknaden för kampanjartiklar och profilprodukter.

– Användaren behöver inte vara expert för att använda skrivaren; utskriftsjobb kan skickas via WiFi med hjälp av Epsons särskilt avsedda drivrutin.
– Eftersom den nya Epson Cloud Solution PORT-plattformen också är aktiverad, kan användaren hålla ett öga på utskriftsjobbens kostnader och spåra användningen över tid.

Denna sublimeringsprinter lanseras på den nordiska marknaden i december.