Öppnar paketombud med drive thru   Stockholmsmässan

Öppnar paketombud med drive thru

Publicerad
2020-11-26
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Ekonomi

Från och med den 30 november, kommer man kunna hämta sina beställda paket Stockholmsmässan i Älvsjö, då anläggningen blir ett tillfälligt paketombud åt PostNord.
Med en pågående pandemi och skarpare restriktioner, parallellt med förväntade rekordvolymer av e-handlade paket inför jul, öppnar man världens största ombud med drive-thru.

– I denna pandemi vill PostNord göra allt vi kan för att förhindra en ökad smittspridning under en intensiv period då det väntas rekordhöga mängder paketleveranser. Med den enorma yta som Stockholmsmässan tillhandahåller kan vi ta emot och förvara en stor mängd paket och samtidigt erbjuda våra kunder säker upphämtning av paket och inlämning av returer, säger Mathias Olsson, chef för PostNords ombudsnät.

Från och med idag, den 26 november, finns Stockholmsmässan Drive Thru som ett valbart alternativ i flera svenska e-handlares checkout, med möjlighet till att hämta eller returnera paket under perioden 30 november till 23 december.
Öppningen av det nya ombudet sker för att möta den ökade e-handeln och de rekordvolymer av paket som väntas under årets sista månad. Detta samtidigt som smittspridningen i samhället ökar och det finns stor risk för köbildning hos Sveriges alla paketombud.

– Vi har behövt ställa om vår verksamhet i år och det här samarbetet är ett sådant exempel. Det här visar också på Stockholmsmässans helt unika förmåga att snabbt ställa om. Vi presenterade idén för PostNord och är glada att vi snabbt har fått till denna möjlighet tillsammans, säger Rikard Skärebo, produktionschef på Stockholmsmässan.

Så här gör du för att hämta upp ditt paket på Stockholmsmässan i Älvsjö:

  1. Välj Stockholmsmässan Drive Thru som paketombud när du väljer utlämningsställe hos din e-handlare*.
  2. Följ anvisningarna på plats inne på området. Var redo med att visa din avisering eller ha ditt paket färdigetiketterat med retursedel för snabb utlämning/inlämning.
  3. Dina paket levereras till bilen.