Ny frigolitskärare lanseras

Ny frigolitskärare lanseras

Publicerad
2020-11-19
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Med tillägget Next, lanserar nu Obelisk Foam Plotter den senaste generationen av frigolitskäraren. Det handlar om en helt nyutvecklad maskin som klarar fler skivformat än tidigare och har ett nytt skärhuvud, som ger mer precis skärning.


Kompakt, lättanvänd och kul, så beskriver generalagenten Addexport den nya skärmaskinen. Med hjälp av en värmetråd, kan den kompakta maskinen tillverka profilbokstäver och dekorationer i frigolit, helt utan lukt eller rök.

– Vi jobbar med produkter som vi känner något extra för, säger Magnus Haugerud, försäljningsansvarig på Addexport.
– Obelisk är en produkt, som lockar fram det kreativa hos våra kunder. De hittar vägar att erbjuda nya produkter till sina kunder och nya sätt att tjäna pengar. Därför är det extra kul att kunna lansera nya Obelisk Next.

Magnus Haugerud