Koncernen väljer ny huvudleverantör

Koncernen väljer ny huvudleverantör

Publicerad
2020-11-23
Skribent
Redaktionen

Momentum Group, med drygt 250 olika butiker och webbhandel, har nu slutit ett avtal med Guide Gloves, som blir koncernens nya huvudleverantör av arbetshandskar.
Det nya sortimentet kommer säljas genom koncepten Swedol, Tools, Univern, Grolls och Mercus Yrkeskläder, i Sverige, Norge och Finland.

– Momentum Group-koncernen har positionerat sig, som en stark aktör i Norden inom arbetskläder och skyddsutrustning. Affären stärker vår position ytterligare mot både nya och befintliga målgrupper, säger Jan Lundmark, VD på Guide Gloves.
– Vi ska bli en av de ledande aktörerna i Europa inom personligt skydd för industri, distributörer och slutkunder. Momentum Group blir en viktig strategisk partner, för att nå de målsättningar vi arbetar mot.

Guide Gloves är en aktör inom skydds- och arbetshandskar och sortimentet täcker skyddsbehov inom bygg och industri. Företaget grundades 1995 i Ulricehamn och totalt säljer man drygt 25 miljoner handskar per år till kunder i över 30 länder.