Befordrad till VD på Felestad

Befordrad till VD på Felestad

Publicerad
2020-11-18
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Sedan den 1 november är Linda Rosberg ny VD för Felestad Trading AB, ett New Wave Profile-företag i Löddeköping, som ägs av BDG Nordic. Hon kliver upp från rollen som COO, dessförinnan var hon försäljningschef.
Linda har totalt över 18 års erfarenhet från branschen och har tidigare haft framträdande roller på både BrandSome/Olympus och Papex.

– Jag känner en oerhörd stolthet över möjligheten att ta mig an detta uppdrag. Felestad är redan ett av Sveriges ledande produktmedia-företag, men här finns även en tydlig ambition, säger Linda Rosberg.
– Genom digitalisering, kundfokusering och förvärv från ägarna ska vi utvecklas till att bli Nordens vassaste leverantör inom totalprofilering.

– Att få ta vidare ett så fint och kvalitativt bolag som Ingela Engman är grundare till, är stort. Felstad har en stark kultur som är byggd på passion, engagemang och kvalitet, vilket genomsyrar alla som jobbar här.
– Allt sammantaget för att det kommer bli en fantastisk resa att få vara med på; att föra Felestad fortsatt framåt.

Innan Linda Rosberg klev upp på tjänsten, har Felstads styrelseordförande Per Uebel agerat tillförordnad VD.

– Vi är väldigt nöjda med att Linda antagit utmaningen att ta stafettpinnen vidare, som VD för Felestad, säger Per Uebel.
– Linda har djup förståelse om branschen och ett tydligt samt mycket uppskattat ledarskap. Linda är rätt ledare för att utveckla Felestad vidare.