Vi sänker priserna … och höjer rabatterna

Vi sänker priserna … och höjer rabatterna

Publicerad
2020-10-28
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Ekonomi

Det här året har varit ett annorlunda år, ett år präglat av en pandemi som tvingat stora delar av världen att helt eller delvis, stänga ner hela samhällen.
Ett år präglat av ekonomisk kollaps, kaos och förvirring. Samtidigt är det ett år, när allt flera inser att vi tillsammans måste satsa på en återhämtning, på att få ekonomin att rulla på igen. Det är ett ansvar som vi alla måste ta.

Sänker priserna
Inför 2021 vill vi på Screen&Marknaden bidra genom att sänka annonspriserna och samtidigt höja våra bonusrabatter. Vi har ett ansvar som ledande branschtidning inom Print och Profil, Promotion och Produktmedia, att göra det möjligt för våra annonsörer att kostnadseffektivt och smidigt kunna exponera sina varor och tjänster.

Vi kommer ut med 8 nr per år i 3 500 ex och med ett omfång på 64 sidor. Självklart finns tidningen också digitalt till tusentals mottagare. Lägg till det vårt populära nyhetsbrev som kommer ut varje torsdag – alltid med unikt innehåll.

Höjer rabatterna
Nästa år lanserar vi också två bonuspaket; det vanliga med hel- eller halvsidesannonser i 8 nr i följd – där höjer vi bonusrabatten från 40% till hela 50% och det på de redan sänkta priserna.
Det nya är ett bonuspaket med 6 nr i följd och med en bonusrabatt på 40%, också där på de sänkta priserna.

En nyhet; BRANSCHEN
2021 blir den 33:e årgången för Screen&Marknaden, som alltså funnits ända sedan 1988. Nästan lika länge har Företags- och Produktregistret existerat. Ett sökregister som tidigare, före digitaliseringen och googlandet, fyllde en väldigt viktig funktion.
Nu presenterar vi en nyhet; BRANSCHEN, som ersätter FP-registret. Här kan företagen exponera sitt namn, logotyp, telefonnummerr och webbadress och ange tre branschområden, om man vill. Genom att vi går från 5-spalt till 4-spalt ökar vi också exponeringen med 25%. Dessutom kostar BRANSCHEN bara 5 000 kr, vilket också är en sänkning jämfört med FP-registret med nästan 30%.

Vaken som vanligt
Precis som vanligt kommer vi att bevaka både stort och smått i branscherna. Vi fortsätter att publicera nyheter i både artiklar, reportage och notiser. Ändå hoppas vi att allt inte blir som vanligt, utan att återhämningen härhemma och ute i världen ska ge positiva effekter för alla. Man kan börja med att se till att man syns …