Kör mässan online i höst

Kör mässan online i höst

Publicerad
2020-07-08
Skribent
Redaktionen

I vanlig ordning kommer profil- och reklammässan Nordic Profile fair gå av stapeln tisdag till torsdag vecka 33; 11-13 augusti. De enda större skillnaden är att denna gång kör man mässan online (www.onlinemassan.com).

Detta blir den svenska produktmediabranschens första onlinemässa och precis som med de fysiska mässorna, ska det vara möjligt att besöka utställarnas montrar. PWA är, likt de vanliga fysiska Nordic Profile fair, arrangör för denna mässa.

Utan geografiska begränsningar
I och med att årets höst upplaga blir en onlinemässa trycker man extra hårt på att mässan skapar kostnads- och tidseffektiva möten, utan geografiska begränsningar.

Mellan den 11-13 augusti kommer mässan hålla öppet mellan klockan 9.00 och 18.00 på hemsidan www.onlinemassan.com.

Projektledare
Projektledare för denna mässa blir ett känt ansikte från branschen, då PWA anställde Maria Olsson på en projektanställning. Maria Olsson kommer senast från rollen som marknadschef på profilkedjan Fronta och har dessförinnan arbetat på PF Concept i Sverige.

Nästan gång Nordic Profile Fair arrangeras i dess fysiska form blir mellan den 19 och 21 januari 2021 på mässanläggningen Elmia i Jönköping.