Craft inleder samarbete med Karlstad IBF

Craft inleder samarbete med Karlstad IBF

Publicerad
2020-05-08
Skribent
Redaktionen

Sportvarumärket Craft stärker sitt engagemang inom svensk innebandy genom ett nytecknat samarbetsavtal med Karlstad IBF. Samarbetet innebär bland annat att Craft kommer att förse klubbens samtliga lag med; matchställ, träningsplagg och klubbkläder till samtliga lag i föreningen.

– Vi satsar hårt på lagsport och det känns väldigt inspirerande att vi nu inleder ett nära samarbete med Värmlands största innebandyklubb Karlstad IBF, säger Stefan Persson, VD på Craft.
– Vi har samma värderingar, med fokus på både dam och herr och spets och bredd, och jag ser verkligen fram emot flera framgångsrika år tillsammans.

Karlstad Innebandyförening har över 800 aktiva spelare från sex år och uppåt och spelar i Superligan och Allsvenskan på dam- respektive herrsidan. Verksamheten bedrivs i nio hallar i Karlstad-området och inkluderar även rullstolsinnebandy.

– Det känns mycket roligt att vi nu inleder ett nära samarbete med Craft som är ett starkt varumärke inom svensk idrott”, säger Mikael Bergqvist, klubbchef på Karlstad IBF.
– Vår vision är att vara ett stabilt slutspelslag på högsta nivå samt att erbjuda bredd av högsta klass för alla som vill spela innebandy. Samarbetet med Craft kommer att vara en viktig pusselbit i arbetet med att förverkliga denna vision.

Plaggen kommer även att marknadsföras av Klubbhuset, som är en av världens största innebandybutiker och officiell återförsäljare av Karlstad IBF:s textila produkter.