Ytterligare två till Signcom   Christian Valberg och Johan Rönn

Ytterligare två till Signcom

Publicerad
2020-04-03
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Hösten 2019 hände det mycket i Boråsbaserade Signcom, hela tre nya medarbetare anställdes. Nu är ytterligare två bekräftade; Christian Valberg och Johan Rönn. Först nämnda är tillbaka hos Signcom, efter ett par år hos PaperlinX, Antalis och nu senast, Entrea AB.

– Christian är en välbekant profil i branschen. Vi är glada att både kunderna och vi, återigen får ta del av den massiva kunskap och det breda nätverk som Christian bidrar med, säger JJ Hendriks, Commercial Director på Signcom Group.

Nummer två, Johan Rönn, kommer till Signcom för att stärka upp som tekniker. Han har över 30 års erfarenhet från den grafiska branschen och kommer senast från PR-Offset Produktion i Mölndal.

– Med Johans långa erfarenhet och kompetens är han ett mycket välkommet tillskott. Tillsammans har vi nu en helt oslagbar organisation, som är redo att möta den ständigt ökande efterfrågan, kommenterar Johan Millby, teknik- och servicechef på Signcom.