Startar ett nytt samarbete

Startar ett nytt samarbete

Publicerad
2020-04-22
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Nu i april ingick Signcom i Sverige och Danmark, ett samarbete med i Saint-Gobain Solar Gard, en av de ledande aktörerna i utvecklingen inom fönsterfilm. I sortimentet hos Signcom erbjuds nu solskyddsfilmer för byggnader och fordon, lackskyddsfilmer, antiscratchfilmer samt olika typer av skydds- och säkerhetsfilmer.

– Solar Gard-produkterna kompletterar nu Signcoms sortiment perfekt för reklam- och skyltindustrin, säger Niklas Falck, marknadschef för Skandinavien på Saint-Gobain Solar Gard.

Signcom har under en tid arbetat med att utöka sitt sortiment, som sedan tidigare består av maskiner och förbrukningsmaterial till skylt- och reklambranschen.

– Vi på Signcom ser fram emot detta partnerskap och tillsammans med Solar Gard kan vi utöka såväl efterfrågan, som service och leverans av skyddsfilmer, säger JJ Hendriks, Commercial Director på Signcom Group.

Anita Öjborg, produktexpert på Signcom, tillsammans med kollegorna på inne- och utesälj, kommer svara på frågor och hjälpa kunderna att hitta rätt Solar Gard-produkter.