Stänk & Stygn – om profilbranschen

Stänk & Stygn – om profilbranschen

Publicerad
2020-04-23
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Kosta Förlag har i dagarna utkommit med boken; Stänk & Stygn – om en kreativ och färgstark marknad och dess utveckling i Sverige.
Bakom boken står huvudförfattarna Tomas Jansson och Henrik Olausson som, tillsammans med Lars Knapasjö, har sammanställt, skrivit och redigerat ett omfattande textmaterial. Boken innehåller både tidigare publicerat material och nyskrivna avsnitt. De olika artiklarna bygger på de berörda personernas egenhändiga berättelser eller på intervjuer med dem.

Boken är ett sätt att beskriva branschens utveckling med fokus på åren 1965-2000. Tanken är att på ett grundläggande sätt förklara hur branschen fungerar och hur den har kommit att formas genom åren. Avsikten är också att visa på hur dess framtid på ett konstruktivt sätt kan påverkas i en positiv och professionell riktning.

Det heter; Utan historia finns ingen framtid. Boken ser en ljus framtid i en mycket spännande bransch, som nu börjat konsolidera sig i allt snabbare takt. Samtiden och framtiden blir dock en annan bok.