Första återförsäljaren mot konsument

Första återförsäljaren mot konsument

Publicerad
2020-04-23
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

I mitten av april började webbshoppen www.dunken.se att sälja produkter från profilvarumärket FatAzz. Det innebär att hemsidan, som ägs av Odd Sailor AB, är den första återförsäljaren som vänder sig mot privatkonsumenter.

– Vi ser det som ett spännande sortiment och som vi tror kan få positiv respons från våra redan befintliga kunder. Sen hoppas vi så klart att ett nytt spännande sortiment ska göra att fler och fler hittar in till oss, säger Tomas Arvidsson VD på Odd Sailor AB.

Totalt handlar det om åtta produkter från FatAzz, samtliga med fokus på sommaren; stora högtalare, trådlösa hörlurar, en frisbee med LED-lampa och inbyggd högtalare samt elscootern FatAzz Rider, i fatbike-modell.

– De lite mindre produkterna kommer skickas från vårt lager i Sölvesborg och de lite större produkterna som går på pall kommer skickas direkt från FatAzz egna lager, berättar Tomas Arvidsson.

Dunken.se beskriver FatAzz som ett varumärke med både annorlunda och framförallt tuffa blickfångare till produkter.