En av Sveriges bästa arbetsplatser

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Publicerad
2020-04-21
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Varje år listas Sveriges Bästa Arbetsplatser av undersökningsföretaget Great Place to Work. I år glider skyltföretaget Skyltmax in på plats 20 inom kategorin Medelstora organisationer.

– Det är andra året vi deltar i Great Place to Works undersökning och det känns fantastiskt komma med på listan över Sveriges bästa arbetsplatser igen, säger John Eskilsson, VD på Skyltmax.
– Det är verkligen de utmärkelserna som vi är mest stolta över. Det är en gedigen undersökning och process att gå igenom med en mycket hård konkurrens från alla Sveriges fina företagskulturer.

Förra året rankades Landvetterföretaget Skyltmax på plats 15 i kategorin Små organisationer.

– Vi har under det senaste året gått från ett litet till ett medelstort företag, alltså över 50 medarbetare, för tillfället 59 st. Det finns en utmaning i att behålla kulturen när man växer snabbt och blir många fler människor på kort tid som ska samarbeta och enas under samma värderingar.
– Detta blir ett bevis på att vi lyckats med den utmaningen även i år. Nu gäller det att jobba vidare med att skapa rätt förutsättningar för att fortsätta behålla och utveckla vår kultur som vi alla medarbetare har skapat gemensamt.
– Det är utefter värdeorden enkelt, ansvarsfullt och omtänksamt som vi tillsammans utvecklar vår kultur framåt, avslutar John Eskilsson.

Om undersökningen
Great Place to Work genomför varje år världens största medarbetarundersökning, som bygger på svar från både företagsledning och medarbetare, som sedan utvärderas för att ge organisationer världen över ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare.
De företag som har goda resultat erhåller utmärkelsen Great Place To Work och kommer med på listan över de bästa arbetsplatserna. De som blivit utnämnda kan ses som en arbetsplats där man litar på människorna man arbetar för, känner stolthet för det man gör och trivs tillsammans med människorna man som man jobbar ihop med.
I Sverige delas utmärkelsen ut till organisationer i tre kategorier; små, medelstora och stora organisationer.