Startar året i Spanien

Startar året i Spanien

Publicerad
2020-03-25
Skribent
Redaktionen

Återförsäljarkedjan Fronta rivstartade året med Fronta Business Camp i soliga Alicante, Spanien. Här samlades såväl avtalsleverantörer som medlemmar för tre dagar av konferens och utbildning. Dessutom hann man med aktiviteter som exempelvis knivslipning samt tävlingar i både padel och golf.

– Årets Business Camp är viktig för Frontas fortsatta framgångar. Det är då medlemmar och samarbetspartners tillsammans sätter takten för kommande år och skapar förutsättningar för fler och bättre affärer för oss alla, säger Patrik Nau, VD på Fronta.
– Fronta arbetar nu med att utveckla sin portal och under 2020 kommer det lanseras en helt ny plattform, så att alla medlemmar kan göra sina egna kundshoppar själva och helt utan kostnad.

Kunskap är nyckelordet
Det är medlemmarnas kunskap om produktmedia, menar Fronta, som ska kunna styra och leda kunden, till den lösning som bygger deras varumärke bäst. Detta för att undvika att hamna i den prisdialog och bara återplacera en order på produkter som den brukar handla.
Temat; 10 saker man kan göra som inte kräver utbildning eller talang, var utformat för att få deltagarna att se sina egna resurser och potentialer till fullo. Taglinen lyder; tillsammans gör man skillnad och är stark.
Under konferensen behandlades även den viktiga och aktuella frågan om hållbara produkter. Att värna om både våra resurser och vår miljö sägs vara vår tids viktigaste fråga, därför har Fronta tagit fram en guide om produktmedia, där man har valt ut ett antal produkter som kedjan bedömer säkerställer en hållbar framtid.

Och priset går till…
Prisutdelning och utmärkelser går som handen i handsken med en kickoff och i Spanien var det ingen skillnad. Här var det två medlemmar som hade lyckats extra bra med försäljningen under fjolåret.
Ena priset gick till Torbjörn Johansson, på Fronta Anderstorp, som fick lovord och ett diplom för; bäst fokusering på Frontas leverantörer under våren 2019. Det andra priset utdelades till finländaren Mikko Nuoranen, på Fronta Lahti, med ett diplom för att vara kedjans mest dedikerade medlem i Finland under år 2019.

Patrik Nau, Torbjörn Johansson, Mikael Granström och Mikko Nuoranen

Inför Branschgolfen
I maj återvänder Branschgolfen till den småländska golfklubben Sands Golf Club, på samma plats där förra årets tävling utspelade sig, bland djupa sandbunkrar och höga sanddyner.
Sedan tidigare präglas golftrofén av ingraverade namn som; Tomas Ejdersund, Christian Kahn, Tomas Lindén och nu senast Johan Nilsson. Kommer Johan Nilsson, på Fronta Arlöv, att kunna försvara mästartiteln; Årets regerande golfmästare i promotionbranschen, eller kan vi se ett nytt namn bli ingraverat på pokalen i år?