Sagaform köper bolag   Christer Hallberg

Sagaform köper bolag

Publicerad
2020-03-24
Skribent
Redaktionen

Dotterbolaget Sagaform AB, i New Wave Group, har genom ett inkråmsförvärv köpt verksamheten i ON Interiör, med de tillhörande varumärkena; ByON, Victorian och Vakinme.
Genom förvärvet stärker New Wave Group och Sagaform sin ställning på marknaden för heminredning. Dessutom får bolagen tillgång till ytterligare starka varumärken, med kompletterande och högkvalitativt produktsortiment. I pressmeddelandet skriver New Wave Group att sortimentet, som säljs i detaljhandeln, i många fall även passar till försäljningskanalen företag.
Total årsomsättning för de förvärvade varumärkena är ca 45 miljoner kronor.

Ny VD dessutom
Efter årsskiftet tillträdde Christer Hallberg som ny VD för Sagaform. Han efterträder Anna Lilja som satt på posten i ca 4 år och 5 månader. Christer Hallberg kommer senast från tjänsten som VD på Sense Försäljning AB och har dessförinnan, varit VD på Esseve Sverige samt försäljningschef på skyltföretaget HL Display.