Ny Country Manager för Sverige   Paul Lacopie

Ny Country Manager för Sverige

Publicerad
2020-03-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Den 1 april tillträder Paul Lacopie som Country Manager för Konica Minolta Business Solutions Sweden AB och blir därmed ansvarig för den svenska marknaden.
Paul har lång erfarenhet av både print- och IT-verksamhet och kommer senast från rollen som Country Manager på Kyocera, med ansvar för Sverige och Norge. I och med den nya rollen kommer han även att ingå Konica Minolta Management team Northern Europe.

Slår ihop allt inom IT
Dokumenthantering, digitalisering, arbetsflöde, affärssystem och IT-säkerhet – alla dessa delar slås numera samman och knyts ihop med Konica Minoltas IT-tjänster. I Sverige har digitaliseringen utvecklats till en högst avancerad nivå. Bolaget har därför valt att ligga steget före och erbjuder kunderna en obruten relevant kedja av digitala tjänster.

– Jag har verkligen lockats av utmaningen att fortsätta resan för att ytterligare placera Konica Minolta som IT-leverantör på kartan.
– Bolaget är idag en väl respekterad aktör som driver innovationer och skapar skräddarsydda lösningar inom såväl IT-tjänster och utskriftslösningar som konsulterbjudanden. Jag ser verkligen fram emot att, tillsammans med nya kollegor, skapa ytterligare kundvärde med hela vårt erbjudande, säger Paul Lacopie.

– Vårt IT-erbjudande hamnar högt upp i vår kärnverksamhet och det har tillfört bolaget en viktig dynamik. Samtidigt är dokumenthantering fortfarandelivsnerven i vår verksamhet, kommenterar Lars Wørzner, VD för Konica Minolta Nordeuropa.
– Paul Lacopie blir ett viktigt tillskott med värdefull erfarenhet för att driva på vår utveckling som helhetsleverantör i Sverige med fokus på framtidens arbetssätt.