Höstens Nordic Profile fair skjuts fram   Foto från augustimässan 2019

Höstens Nordic Profile fair skjuts fram

Publicerad
2020-03-26
Skribent
Redaktionen

Augustimässan för Nordic Profile fair som alltid tidigare tagit plats på Elmia vecka 33, skjuts nu fram till och med vecka 3 i januari 2021. Vi har sett många evenemang, mässor och liknande som antingen har fått byta datum eller ställa in helt.

Nordic Profile fair är inget undantag. Mässarrangören Elmia, som anordnar mässan tillsammans med branschorganisationen PWA, meddelar nu att augustimässan istället får ta plats då januarimässan ordnas. Huvuvida det blir 2 eller 3 dagar är ännu osagt. Eftersom att det brukar vara två dagar i augusti och tre dagar i januari, men nu skjuts augustimässan fram till januari…

I PWA och Elmias gemensamma utskick står detta;
Vi följer myndigheters riskbedömningar och riktlinjer och följer utvecklingen noga och har därför beslutat:
Nordic Profile Fair 12-13 augusti 2020 kommer att flyttas fram, och istället arrangeras v3 Januari 2021.
Detta innebär för er som har en bokad plats på mässan i augusti 2020, att bokningen flyttas fram och gäller för mässan i januari 2021 och att ni behåller er monterplats i hallen.