Gosh blir Team Workwear   Utanför butiken i Kristianstad; Kristianstad Textil

Gosh blir Team Workwear

Publicerad
2020-03-25
Skribent
Redaktionen

Den arbetsklädesfokuserade kedjan Gosh byter nu i slutet av mars 2020 namn till Team Workwear. Just nu ingår 24 butiker i kedjan, samtliga återförsäljare av arbetskläder, personligt skydd och profilkläder.

– Genom att byta namn till Team Workwear får vi ett relevant varumärke som direkt för tankarna till vårt kärnområde, säger Magnus Berthling, styrelseledamot på Team Workear.
– Ordet team är också en viktig komponent i varumärket, då kedjan bygger på ett samarbete mellan lokala entreprenörer kring inköp, marknadsföring och IT. Vi har också vinnlagt oss om att det gemensamma varumärket blir en naturlig del av den inarbetade lokala profilen.

Det nya namnet Team Workwear lanseras med en omfattande marknadsföringskampanj som rullar igång under slutet av mars för att sedan fortsätta under lång tid framöver.

– Vi kommer använda oss av en mix bestående av både traditionell media som printannonser och kundtidningar men också synas flitigt digitalt på exempelvis sociala medier, säger Johan Östling, marknadsansvarig på Team Workwear.

Lanserar eget
Förutom den stora expansionen som kedjan Team Workwear nu står inför, med nya medlemsföretag, lanserar man även ett eget produktsortiment under varumärket Durables.

– Som ett komplement till våra välkända märkesleverantörer finns det ett stort behov av prisvärda kläder och tillbehör för främst den mindre företagaren. Durables sortiment kommer successivt att växa de närmsta åren, säger Per Spett, inköps- och sortimentsansvarig på Team Workwear.