Fespa-mässan flyttar till oktober   Foto; från Fespa 2019 i München, Tyskland

Fespa-mässan flyttar till oktober

Publicerad
2020-03-20
Skribent
Redaktionen

Fespa 2020, som skulle ha arrangerats den 24-27 mars i Madrid, Spanien, är framflyttad till den 6-8 oktober 2020 i Madrid, Spanien. Detta på grund av smittspridningen av viruset COVID-19 i Europa. Mässan blir således en dag kortare än vad man från början tänkt.

– Trots den påverkan som det pågående coronaviruset har på branschen för print, är vi väldigt glada över efterfrågan på en Fespa-mässan i år. Därför är vi väldigt glada över att vi kan bekräfta att mässan kommer bli av på nya datum och tacksamma över att teamet på IFEMA (mässanläggningen, reds anm) stödjer vårt val under dessa extraordinära omständigheter, kommenterar Neil Felton, VD på Fespa.

Dessutom fortsätter Neil Felton med att berätta att de har en nära dialog med utställare och besökare, för att se till att deras produktlanseringar blir så bra som möjligt.

Hurvida den stora Wrapp-tävlingen kommer arrangeras i oktober är ännu osagt, men arrangörerna återkommer med mer info.