En serie miljöriktiga produkter   Niels Rask, VD på NS System

En serie miljöriktiga produkter

Publicerad
2020-03-23
Skribent
Redaktionen

Några som har satsat hårt i Sverige är det danska företaget NS System, som känner att de har fått en god utdelning av att ha ställt ut på Nordic Profile Fair. Här stöter vi ihop med Niels Rask, VD på företaget.

– Även om det har varit blandad kvalitet på dagarna, tycker jag ändå att det har varit en bra mässa som helhet, förklarar Niels Rask.
– Det som är extra kul är att vi märker att vi nu har blivit väletablerade i Sverige. Många känner igen NS System och har hört talas om våra varumärken och transfertyper.

Här på mässan har företaget presenterat nyheter i sortimentet, som exempelvis de nya sportkläderna av återvunnen polyester, nya arbetskläder och en väska producerad av 100% återvunna bomullsfibrer.

– Vi tycker att det är kul med miljöriktiga produkter, så vi kan nu, till våra kunder, ta fram hela serier med produkter som är tillverkade av återvunna material, berättar Niels Rask.
– Detta tillsammans med våra vattenbaserade transfertyper, som klarar den högsta OEKO-tex-standarden, gör att vi kan leverera en totallösning som är både hållbar och miljövänlig.