En innovativ pizzakartong   foto Pizza Pizza

En innovativ pizzakartong

Publicerad
2020-03-18
Skribent
Redaktionen

Pizza Pizza, en pizzeriakedja i Kanada, går helt emot det man fick höra som liten; lek inte vid matbordet. Istället för den vanliga, typiska pizzakartongen, har man förvandlat den till ett bordsspel. I och med att företaget har varit samarbetspartners med basketlaget Toronto Raptors, sedan år 1999, tog man fram konceptet Raptors GameBox.
Det handlar alltså om en pizzakartong, med perforerade mönster, som man kan fälla upp till en liten basketbollplan, direkt på matbordet. Detta kompletteras av basketbollar, som gör spelet komplett.

– Det finns inget som sammanför människor mer än pizza och att få heja på Toronto Raptors. Nu finns det en ny lek i samband med detta, kommenterar Paul Goddard på Pizza Pizza.
– Det är ett enkelt och underhållande sätt för familjer och vänner att spela tillsammans, som kombinerar en utmaning med kämparglöd och väldigt mycket roligt.

Raptors GameBox designades av Raymond Luk på Pizza Pizza, för att hitta ett nytt sätt att föra engagemang mellan pizzakunderna och Raptors fans.