Ny styrelseordförande för FocusNeo

Ny styrelseordförande för FocusNeo

Publicerad
2019-04-05
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Nu har Rasmus Dorsch tagit över posten som styrelseordförande för skyltföretaget FocusNeo och ersätter Peter Birath, som har varit ordförande i styrelsen i 14 år.

– Vi i ledningen och hela övriga företaget vill tacka vår tidigare styrelseordförande Peter Birath för hans ledarskap, support och coaching genom åren. Peter har starkt bidragit till att företaget nått den ledande positionen vi har idag, säger Magnus Näslund, VD på FocusNeo.

Rasmus Dorsch är konsult och strategisk rådgivare inom sälj och marknad, med fokus på organisk tillväxt inom B2B. Han är även engagerad i flera styrelser och bolag samt en välmeriterad föreläsare inom förändringsledning och säljstrategi. Rasmus Dorsch kommer senast från Prosales, där han var managementkonsult och har dessförinnan haft olika chefspositioner inom såväl Kinnevik-koncernen och SEB.

– Vi rustar verksamheten för att möta framtidens krav och utmaningar. Med sitt driv och sin erfarenhet av att effektivisera säljorganisationer är vi övertygade om att Rasmus kommer bli ett stort tillskott i verksamheten och vi hälsar honom varmt välkommen till styrelsen, fortsätter Magnus Näslund.

– Jag känner mig hedrad och taggad inför uppdraget att vara med att ta FocusNeo till nästa nivå. Jag värdesätter högt de bolag som förstår vikten av att lyfta sälj- och marknadsfrågan till styrelsen och vill driva försäljningsfrågorna även på en strategisk nivå, säger Rasmus Dorsch.

Under år 2018 har Rasmus fungerat som rådgivare till styrelsen.