Nytt ansikte i en utvecklande roll

Nytt ansikte i en utvecklande roll

Publicerad
2019-01-23
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Konica Minolta har rekryterat Fredric Blom till rollen som Business Development Manager, som en del i ledet av en strategisk satsning inom bild- och sensorteknik. Fredric kommer närmast från rollen som produktchef på säkerhetsleverantören Stanley Security.
Strategin har sin grund i aktieförvärvet om 65% av det tyska företaget Mobotix, som utvecklar och äger teknologi inom bild- och sensorteknik.

– Mobotix står för en intressant utveckling inom business intelligence. Intelligenta funktions- och säkerhetsperspektiv som gör skillnad. Utvecklingen är tydlig och efterfrågad inom allt fler områden, säger Fredric Blom.

Mobotix har tagit fram kameror som skapar användbar data från bilder.

 

På bilden; Fredric Blom & Lars Wilson på mässan Skydd 2018, på Stockholmsmäsan i Älvsjö.